Snabbtesta din webbplats säkerhet!

- SCAB - > Bloggen > Cybersäkerhet > Snabbtesta din webbplats säkerhet!

Det blir allt viktigare att ha säkerheten i skick på webbplatsen, oavsett vad man publicerar. Till skillnad mot tidigare, då hacking var manuellt arbete och angreppsmålen var stora aktörer som kunde betala för sig, är det mesta idag helt automatiserat och sveper fram över både stort och smått. Sov bättre, snabbtesta din webbplats säkerhet.

Målet är inte längre att enbart hitta ett offer som betalar, utan också att hitta och överta serverresurser, stjäla data och skapa spridningspunkter av skadlig kod. Alla webbplatser, utan undantag, är mål för intrångsförsök, 24/7/365.

Oavsett om du själv driver en webbplats server eller köper in det som en tjänst är du ansvarig för din webbplats. Ett första viktigt steg till god nattsömn är att köpa vårt snabbtest av din webbplats.

Med vårt snabbtest får du en rapport med en klar och tydlig bild av hur din webbplats säkerhet ser ut, eventuella varningar samt handgripliga tips och råd om hur du kan förbättra säkerheten. Eller så får du veta att allt är helt ok.

Eftersom det är ett snabbtest så gör vi inte några intrångsförsök (penetrering), djupscanning av din utrustning eller allt det andra som hör till. Men ett snabbtest räcker ändå långt i de flesta sammanhangen.

Snabbtestet kostar endast 45 € ex moms (24%) per webbplats och du beställer det här.

Obs! Du får besvara några viktiga frågor, resten sköter vi. Formuläret är säkert, all info krypteras redan i din webbläsare (E2EE) innan det skickas till oss. Ange inte någon känslig info som tex användarnamn eller lösenord i formuläret.

Om du vill testa fler webbplatser så gör en ny beställning för varje webbplats.

Kontakta oss via vårt vanliga kontaktformulär om du vill fråga något eller är intresserad av andra tjänster från oss, vi kontaktar dig sedan på lämpligt sätt.