NYHET! Nu lanserar vi MÖTE.AX

- SCAB - > Bloggen > IT teknik > NYHET! Nu lanserar vi MÖTE.AX

MÖTE.AX är det perfekta verktyget för dig som behöver boka möten med personer utanför din organisation med online registrering av mötesnärvaro. Tjänsten är perfekt för den offentliga sektorn men kan självfallet användas i alla typer av organisationer.

 Plattformsoberoende och responsiv; fungerar med alla förekommande e-poststödda kalandersystem och med alla typer av skärmstorlekar, allt från dator till smartmobil. Den perfekta lösningen när du skall bjuda in personer utanför ditt kontorsnätverk.

 Hanterar mötesnärvaro; glöm svårtydda krysslistor på papper, låt dina mötesdeltagare registrera sin närvaro med mobilen inklusive resväg och antal medresenärer, ladda sedan ned alla närvaroregistreringar i listform till tex Excel eller som PDF.

 Fleranvändarteknik ger mer effektivitet; alla administratörer kan jobba med alla delar, bjud in och låt andra hantera möten och närvaroregistreringar utan att behöva koppla in IT-support och knepiga inställningar.

 Stöder anonymiserade inbjudningar; skydda dina inbjudna medlemmars integritet genom att inte bifoga hela listan med alla inbjudningar i mötesinbjudan, vilket är en standard som inte går att stänga av i de vanliga kalendersystemen.

 Säker; tjänsten är byggd på samma säkra plattform som Anonforms visselblåsartjänst och drivs på servers i Finland, tjänsten uppfyller med råge alla krav från GDPR och annan relaterad lagstiftning.

 Gratis! Vi bjuder på ett organisationskonto med max 3 användare och obegränsat antal möten. Registrera ett nytt konto via vårt onlineformulär och bekanta dig i lugn och ro med tjänsten innan du börjar betala för fler användare. Eller behåll kontot som det är om det räcker för ditt behov.

Läs mer om den nya tjänsten på http://docs.mote.ax